Nevel Crowdfunding - Gelders Gerstenat


Het verhaal van Nevel Crowdfunding - Gelders Gerstenat

 WORD CROWDFUNDER VAN ONZE BROUWERIJ

Zoals je weet gebruiken we zoveel mogelijk lokale ingrediënten, want niets is leuker dan te ontdekken wat er allemaal voor moois in eigen omgeving groeit. Daarom hebben we nu ook onze hop en mout volledig uit eigen streek gehaald, door rassen aan te laten planten die van oorsprong hier groeiden. Om dit te kunnen blijven doen hebben we jouw hulp nodig.

Hoe kun jij ons steunen? Heel simpel: door een Gelders Gerstenat bierpakket te kopen. Dit pakket bestaat uit:

– 5 flessen (75cl) Gelders Gerstenat bier, ons allereerste bier met volledig Gelderse ingrediënten. We hebben er iets bijzonders van gemaakt met lokale mout, hop, duizendbladbloem, tijmbloesem en zelfs een beetje hooi van de boerderij.
– 1 fles (75cl) Balsem, een exclusief single barrel bier dat speciaal voor alle deelnemers wordt afgevuld en nergens anders verkrijgbaar zal zijn. Balsem bevat witte perziken en rozemarijn en heeft 21 maanden op een enkel vat gerijpt.
– Je kunt de flessen in het weekend van 4-5 juli en 11-12 juli ophalen in ons proeflokaal. Onze brouwers staan dan voor je klaar om alles te vertellen over de bieren. Lukt het niet om langs te komen? Dan sturen we de 6 flessen op via een flespakket.
– Er zijn nog 15 (van de 200) Gelders Gerstenat pakketten beschikbaar, ter waarde van €99,-

Lees hier meer over onze plannen met de crowdfunding!0
Mijn Account